Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από mavroeidi-psychologos.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

location  Δουκίσσης Πλακεντίας 51-55 & Λαρίσης, Αμπελόκηποι  phone  2106465118   call 24 6937647218   envelope  info@mavroeidi-psychologos.gr

Ομαδικό Βιωματικό Πρόγραμμα Διαχείρησης του Άγχους

Στόχος του ομαδικού προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης του άγχους. Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με το τι είναι το άγχος, πώς λειτουργεί, πότε γίνεται πρόβλημα στη ζωή μας, πώς εκδηλώνεται και πώς συντηρείται.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζονται τις στρεσσογόνες καταστάσεις, θα εντοπίσουν τους τομείς εκείνους που δεν τους επιτρέπουν να διαχειριστούν αποτελεσματικά το άγχος τους και θα εκπαιδευτούν σε νέες στρατηγικές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του.

Πρόκειται για ένα δομημένο πρόγραμμα παρέμβασης με συγκεκριμένο στόχο σε κάθε συνεδρία. Έχει διαμορφωθεί με βάση το Γνωσιακό Συμπεριφοριστικό μοντέλο ψυχοθεραπείας και η αποτελεσματικότητά του έχει υποστηριχθεί ερευνητικά από πλήθος ερευνών.

Η διάρκεια του ομαδικού προγράμματος είναι συνολικά 12 συναντήσεις διάρκειας 1½ ώρας η καθεμία και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25,00/συνεδρία.

 

location  Δουκίσσης Πλακεντίας 51-55 & Λαρίσης,
      Αμπελόκηποι, (στάση μετρό: Πανόρμου)

phone  2106465118   

call 24 6937647218

envelope  info@mavroeidi-psychologos.gr

Ακολουθήστε μας